Schimbare la şefia PMP Cluj. Gurzău, scos din schemă

Schimbare la şefia PMP Cluj. Gurzău, scos din schemă
Partidul condus de Traian Băsescu are un nou şef la Cluj, începând de luni.

Noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP) Cluj este Rareş Rusu, fost consilier judeţean şi preşedinte al organizaţiei municipale a PMP.

Decizia a fost luată duminică de conducerea centrală a PMP, după ce fostul preşedinte, deputatul Adrian Gurzău, a fost acuzat la sfârşitul lunii septembrie de DNA de trafic de influenţă în dosarul Carpatica Asig, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Rareş Rusu a fost până în lunie 2016 consilier judeţean şi preşedinte al organizaţiei municipale a PMP, dar, în urma unor neînţelegeri cu Adrian Gurzău, el nu a mai fost trecut pe lista de candidaţi a partidului la Consiliul Judeţean Cluj şi a fost schimbat şi din funcţia deţinută la municipiu.

Rareş Rusu a confirmat pentru ZIUA de CLUJ că este noul şef al PMP Cluj şi a declarat că în cel mai scurt timp vor fi definitivate şi listele de candidaţi ai filialei pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Surse din partid spun că Rareş Rusu ar urma să candideze pentru Camera Deputaţilor iar deputatul Adrian Gurzău nu se va mai regăsi pe lista de candidaţi.

Adrian Gurzău nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.

 

Comenteaza