SEARA DEZVĂLUIRILOR LA JOCURI DE PUTERE: Despre "epoca Iliescu", relaţia Udrea-Băsescu şi "băieţii deştepţi" din energie

SEARA DEZVĂLUIRILOR LA JOCURI DE PUTERE: Despre

CONSILIERUL LUI ILIESCU, COLEG DE CAMERĂ CU MĂGUREANU, FACE DEZVĂLUIRI - ora 21.00, „Jocuri de Putere"

Ora 22.00 - MARIAN MUNTEANU despre vinovaţii morali şi penali pentru cea mai sângeroasă mineriadă

Ora 23.00 - ADRIANA SĂFTOIU CONTINUĂ DEZVĂLUIRILE despre RELAŢIA BĂSESCU-UDREA. CUM SE IA ŞPAGĂ DE LA „BĂIEŢII DEŞTEPŢI". JOCUL PE ALRO

În această seară, la ANALIZA DE JOI, un fost consilier al preşedintelui Ion Iliescu, dar şi fost coleg de cameră cu Virgil Măgureanu, face dezvăluiri la „Jocuri de Putere". Vei afla de la Iosif Boda de ce a început democraţia din România cu ajutorul minerilor, folosiţi să le aplice anticomuniştilor o bâtă în cap. Dar şi ce credeau în intimitate oamenii care au fost cei mai puternici din România, sub care, însă, s-au pus bazele caracatiţei corupţiei.

Iar de la ora 22.00, liderul studenţilor din 1990, Marian Munteanu, îţi spune cine deţine secretul vinovăţiei pentru cea mai sângeroasă mineriadă. Cine sunt forţele care au luptat la baionetă pentru confiscarea revoluţiei, de ce nu s-a făcut dreptate în 25 de ani şi de ce nu este prea târziu ca cei mânjiţi de sânge să plătească. Câţi oameni din România mai trebuie să facă un pas în spate pentru „STOP ŞI DE LA CAPĂT"?

NU RATA, de la ora 23.00, o apariţie fulminantă a Adrianei Săftoiu, care s-a decis să continue dezvăluirile despre relaţia Băsescu - Udrea! Care a fost JOCUL PE ALRO SLATINA şi cum s-a luat şpagă de la „băieţii deştepţi"! Cum continuă CUTREMURUL iscat de denuntul lui Dorin Cocoş la adresa fostei sale neveste! Dar şi alte întâmplări despre care va vorbi în premieră! PLUS in EXCLUSIVITATE aflati traseul spagii cand "Presedintele ameninta iar Doamna incasa".

Numai pe Realitatea TV si Realitatea FM cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la „Jocuri de Putere", probabil ultima emisiune liberă din România!

Comenteaza