Secretul lui Dan Tarcea, la al doilea mandat în fruntea PNL Cluj-Napoca: „Toate lucrurile le-am făcut în echipă”

Secretul lui Dan Tarcea, la al doilea mandat în fruntea PNL Cluj-Napoca: „Toate lucrurile le-am făcut în echipă”

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a fost reales președinte al organizației PNL Cluj-Napoca, în urmă cu câteva zile.

Liderul organizației municipale a liberalilor clujeni și-a adjudecat cel de-al doilea mandat, fiind singurul candidat pentru funcția de președinte.

„Întotdeauna în PNL, la Cluj-Napoca, deciziile s-au luat prin consens. Am avut discuții cu colegii mei, cu cei care au fost în biroul local, dar și cu cei care nu au fost, de asemenea, am avut susținere din partea primarului Emil Boc și a europarlamentarului Daniel Buda.

Probabil, și de aceea n-am avut un contracandidat pentru că am încercat să fim o echipă. Am funcționat ca și o echipă, rezultatele noastre în ultimii patru ani, câștigând tot ce se putea câștiga, s-au datorat echipei, toate lucrurile le-am făcut în acest fel”, a declarat Tarcea, la Realitatea FM Cluj.

El a mai spus că mulți lideri politici s-au pierdut din momentul în care au rămas fără o echipă, precizând că lucrurile pot fi făcute eficient, doar într-o echipă profesionistă și cu caracter, la fel cum este la Cluj-Napoca.

„Eu am promovat foarte mulți tineri în organizație, este normal să avem și sânge proaspăt, dar trebuie și oameni cu experiență care au dus multe bătălii politice la activ. Cred că avem un mix corect în biroul politic local. Sunt convins că, prin muncă, vom câștiga toate alegerile din 2024. Pentru congresul general din toamnă, opțiunea mea este premierul Florin Cîțu, cred că viitorul îi aparține acestuia,”, a afirmat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.

La constituirea noului birou politic al PNL Cluj, prim-vicepreședinți au fost desemnați deputatul Radu Moisin și Ionuț Moldovan. Vicepreședinții sunt: Ovidiu Florian, Călin Găbudean, Flavia Ibranyi, Andrei Irimie, Marius Sorel Jurja, Valentin Maior, Loredana Pop, Radu Rațiu.

Alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj sunt programate în 18 iulie. Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie, la București. Premierul Florin Cîțu și actualul șef al liberalilor, Ludovic Orban, sunt singurii care și-au depus candidatura, în mod oficial, până la această oră.

Comenteaza