Video Șefa USR Cluj, despre politica de alianță a partidului: „Niciodată cu PSD și cu partidele extremiste”

Șefa USR Cluj, despre politica de alianță a partidului: „Niciodată cu PSD și cu partidele extremiste”
| Foto: Facebook.com/OanaMurariu

Deputata Oana Murariu, președintele USR Cluj, exclude posibilitatea unei alianțe, fie la nivel local, fie național, cu PSD și cu cei de la AUR.

Oana Murariu a precizat la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) ce ar trebui să se întâmple ca USR să intre din nou la guvernare.

„Noi am spus foarte clar că vom intra la guvernare dacă vom avea premierul. Doar așa putem face treabă. Am fost deja într-o coaliție cu PNL, am observat cum nu ne lasă să ne facem treaba. Orice încerca USR să facă, se puneau piedici. Noi mai lăsam de la noi, dar invers nu se întâmpla la fel. Singura modalitate prin care poți să-ți impui politicile publice este atunci când ai premierul. Altfel, mai bine ești în opoziție. Premierul USR ar fi Cătălin Drulă, președintele partidului”, afirmat, la ZIUA LIVE, liderul USR Cluj.

Parlamentarul clujean a mai vorbit și despre negocierile dintre USR, PMP și Forța Dreptei, în perspectiva seriei de alegeri din 2024.

„În politică nu ai cum să obții rezultate singur. Trebuie o majoritate. Nu ești în peșteră în politică. Nu cred că este bine ca orice partid să se izoleze și USR nu se va izola. Ușa este deschisă pentru diverse alianțe. Partidele extremiste cresc în toată Europa, inclusiv în România, iar acest lucru nu-l putem lăsa să se întâmple.

PSD, indiferent de toate prostiile pe care le face, văd că nu scade în sondaje. Cei de la PSD trebuie să-și asume dezastrul de acuma, pentru că ei conduc țara. Nu vom face niciodată alianțe cu PSD. Noi așa ne-am înființat, cu politică anti-PSD. Totodată, nici cu partidele extremiste. Mă îngrijorează scorul celor de la AUR. Ei nici nu înțeleg ce votează”, a explicat Murariu.

Comenteaza