Șeful PMP, Eugen Tomac, în vizită la Cluj: „Moțiunea de cenzură, un joc ieftin de imagine al PSD”/ Când vine Băsescu

Șeful PMP, Eugen Tomac, în vizită la Cluj: „Moțiunea de cenzură, un joc ieftin de imagine al PSD”/ Când vine Băsescu

Președintele PMP, Eugen Tomac a vorbit, vineri, despre moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva guvernului Orban.

Europarlamentarul Eugen Tomac, a fost prezent, vineri, la Cluj-Napoca, în prima zi din campania electorală pentru a-i susține pe candidații PMP la alegerile locale din 27 septembrie.

„Nu cred că moțiunea de cenzură va trece. Nu cred că nici măcar cei care au inițiat-o, cei de la PSD, își doresc ca moțiunea să treacă. Observăm că același stil îl aplică și în întreaga procedură. Moțiune depusă în vacanță, nerespectând termenele, deși legea este clară.

Din păcate, Parlamentul a ajuns la un nivel atât de jos, încât de multe ori nici nu mai ai argumente prin care să-i convingi pe cetățeni de ce este nevoie să mai vină la alegeri. Atât de jos a ajuns clasa politică, din păcate”, a declarat într-o conferință de presă, liderul PMP, Eugen Tomac.

Acesta a mai menționat că nerespectarea regulilor de către politicieni incită la încurajarea nerespectării regulilor de către cetățeni.

„Dacă legislativul, cel care are menirea într-o societate democratică să legifereze, exact el încalcă aceste norme, este un lucru extrem de grav. Din punctul nostru de vedere, moțiunea de cenzură este doar un joc ieftin de imagine al Partidului Social Democrat”, a precizat Tomac.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, cei de la PMP Cluj au anunțat că președintele fondator al partidului, fostul Președinte al României, Traian Băsescu, va veni într-o vizită la cele mai active organizații din județul Cluj, în data de 20 septembrie.

Comenteaza