Senatoarea Șoșoacă nu este atrasă de PSD: „Pe mine toate partidele mă vor”

Senatoarea Șoșoacă nu este atrasă de PSD: „Pe mine toate partidele mă vor”
| Foto: opiniatimisoarei.ro

Senatoarea Diana Șoșoacă nu se arată interesată de o eventuală intrare în PSD, după ce liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a spus că nu are nimic împotriva ei.

Parlamentara aleasă pe listele AUR a râs la declarațiile lui Marcel Ciolacu, care a spus despre ea că are o figură bună și că nu ar avea nimic împotrivă să se înscrie în PSD.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.

Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să-și asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament, potrivit Digi24.ro.

Rămasă senatoare independentă după plecarea din AUR, ea nu a dorit să comenteze despre propunerile primite, dar întrebată dacă o atrage PSD a răspuns că „Nu!”.  La începutul lunii februarie, Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, alături de care reușise să-și adjudece un mandat în Parlamentul României.

Conducerea AUR anunțase printr-un comunicat de presă că Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid deoarece a refuzat să acționeze, în Parlament, dar și în spațiul public, conform strategiei stabilite de grupul senatorial. Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a precizat că excluderea sa din AUR a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

Comenteaza