Senatorul Barna Tanczos, internat în spital cu coronavirus

Senatorul Barna Tanczos, internat în spital cu coronavirus

Politicianul Barna Tanczos a fost testat pozitiv cu COVID-19, a anunțat conducerea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR).

“Colegul nostru, împreună cu familia sa, respectă toate măsurile obligatorii pentru a se vindeca cât mai repede. Rugăm presa să respecte liniștea familiei. Multă sănătate și putere, Barni!”, a transmis reprezentanții partidului.

"Cine mă cunoaște știe că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuși, aș fi renunțat la cea de astăzi, în mod special datorită grijii care o port familiei, copiilor și părinților mei.

A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată de fapt de COVID-19. Sunt în grija unei echipe medicale fantastice. Începem tratamentul. Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor si procedurilor”, a precizat senatorul UDMR.

Politicianul din Miercurea Ciuc s-a imortalizat în 14 martie cu personalul medical care i-a făcut un test coronavirus la intrarea în Parlamentul României, unde se afla pentru o procedură de votare, dar atunci spunea că nu manifestă simptome.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că în România au fost confirmate 698 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, astfel că totalul a ajuns la 32.079. În județul acestuia, Harghita, erau 372 de cazuri.

Comenteaza