Senatorul Lungu (PMP): "Duminică merg la vot!" (P.E)

Senatorul Lungu (PMP): "Duminică merg la vot!" (P.E)

Turul 2 va fi o competiție între actualul președinte Klaus Iohannis și fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă, iar rezultatele încă pot fi surprinzătoare.

Partidul Mișcarea Populară le mulțumește, printr-un comunicat de presă, celor 31.000 de clujeni care le-au acordat încrederea și au ajutat că PMP Cluj să renască devenind a patra forță politică a județului. 

Se împlinesc trei ani de când senatorul Vasile-Cristian Lungu a preluat președinția Organizației PMP Cluj pe care a transformat-o radical, de la un număr de 7500 de voturi la parlamentarele din 2016, la 16000 de voturi la europarlamentarele din 2019 și până la un număr de 31065 de voturi la prezidențiale. Și în municipiul Cluj-Napoca Partidul Mișcarea Populară a reușit să impresioneze prin faptul că a devansat PSD Cluj, primind votul a unui număr de 18319 de clujeni, care au acordat încrederea lor echipei PMP, număr de cinci ori mai mare față de decembrie 2016.

„PMP Cluj a crescut enorm în acești trei ani. Ne bucurăm de sprijinul clujenilor care ne-au ajutat să dublăm de fiecare dată voturile primite de PMP și astfel să ajungem cea mai bună organizație la nivel național. Este o onoare pt. mine și mă simt extrem de responsabilizat să avem la Cluj, în inima dreptei românești, cea mai bună organizație a PMP ” a declarat președintele PMP Cluj, Cristian Lungu.

„În același timp, doresc să îi asigur pe votanții noștri că deși Theodor Paleologu nu s-a calificat pentru turul 2, dânsul și intelectualii din echipa dânsului rămân alături de Partidul Mișcarea Populară pentru a promova proiectele de dreapta creștină în politica românească. Mulțumirile noastre merg către cetățenii din fiecare municipiu, oraș și comună a județului Cluj, cu care am vorbit nu doar personal ci și în mediul virtual în această perioadă și care ne-au transmis propuneri de care echipa PMP Cluj va ține cont în următoarea perioadă. Nu în ultimul rând, le mulțumim foarte mult tuturor membrilor PMP din județul Cluj, fie că vorbim de primari, consilieri locali sau președinți de organizații locale, pentru toată implicarea și pentru campania impecabilă pe care au realizat-o.” a mai adăugat senatorul Lungu.

Voturile obținute la alegerile prezidențiale de către PMP arată că și un partid mic poate să ofere o alternativă semnificativă candidaturii din partea partidelor cu tradiție în conducerea țării.

Turul 2 va fi o competiție între actualul președinte Klaus Iohannis și fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă, iar rezultatele încă pot fi surprinzătoare. Întrebat despre situația din turul 2, senatorul Vasile-Cristian Lungu a afirmat: „Voi merge la vot pentru că este o datorie pe care o am mai ales ca politician. Nu pot să îmi imaginez că aș putea rămâne acasă când e momentul să decidem cine ne va conduce pentru următorii cinci ani. Mi-aș dori ca și votul meu pentru Klaus Iohannis să îl oblige la mai multă implicare în următorii cinci ani și la mai multă responsabilitate față de interesele naționale în primul rând ”, a afirmat senatorul Lungu.

Comenteaza