Seplecan se întoarce. Fostul şef al judeţului candidează ca independent la primăria Cluj

Seplecan se întoarce. Fostul şef al judeţului candidează ca independent la primăria Cluj
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a anunţat că va candida ca independent la postul de primar al Clujului.

„Sunt om de cuvânt și candidez independent. Atât la Primăria Cluj, cât și la Consiliul Local (CL). Pe puterile mele, pe banii mei, susținut de prietenii și de oamenii care cred în adevărurile demascate public cu privire la hoțiile politice de la Consiliul Județean Cluj. Am promis că voi candida, am anunțat public acest lucru și sunt bărbatul care se ține de cuvânt", a anunţat el, pe pagina sa de Facebook.

Seplecan a vorbit şi despre sediul său de campanie şi demararea acţiunii de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii. „Pornesc campania de strângere de semnături și îmi depun candidatura. Sediul meu de campanie este apartamentul de bloc în care locuiesc și strada în care mă întâlnesc cu oamenii.

Să arătăm că putem să-i batem pe prefăcuții din politică pornind chiar din casele noastre, de pe stradă, că fiecare vot contează, că ne putem croi și singuri soarta. Haideți să facem curățenie. Candidez! Independent și liber. Mihai Seplecan. Simplu cetățean", a mai scris fostul şef al judeţului.

Seplecan a pierdut funcţia de şef al judeţului şi a fost exclus şi din PNL la sfârşitul anului trecut, după ce a intrat în conflict deschis cu mai mulţi lideri liberali, printre care Marius Nicoară şi Alin Tişe. El şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Cluj încă de anul trecut, când şi-a depus candidatura în interiorul PNL Cluj, dar nu a avut nici o şansă în faţa titularului postului, Emil Boc, devenit între timp liberal cu acte în regulă şi candidat al partidului pentru un nou mandat de edil.

Comenteaza