Shhaideh, despre eventualitatea demisiei din Guvern: Nu, sub nicio formă

Shhaideh, despre eventualitatea demisiei din Guvern: Nu, sub nicio formă
Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, după şedinţa de luni a Biroului Permanent al PSD, că decizia partidului este să o susţină în continuare pe ea şi pe Rovana Plumb, Shhaideh excluzând posibilitatea demisiei sale din Guvern.

"Am prezentat situaţia, calitatea pe care o am. În acest moment decizia este de susţinere a celor doi miniştri", a declarat Sevil Shhaideh în urma discuţiilor din BPN.

Întrebată dacă ia în calcul varianta demisiei, Shhaideh a răspuns: "Nu, sub nicio formă."

Sevil Shhaiadeh a spus că are probele necesare pentru apărare precizând că HG-ul pentru care s-a început urmărirea penală împotriva sa a avut toate avizele necesare şi au fost conforme cu legea.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a fost convocat luni la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia creată de punerea sub urmărire penală de către procurorii DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh pentru abuz în serviciu în dosarul „Insula Belina", dosar în care DNA cere şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

 

Comenteaza