Singurul clujean din CEX-ul PSD, despre şedinţa maraton de joi seara:"A fost ca o terapie"

Singurul clujean din CEX-ul PSD, despre şedinţa maraton de joi seara:
Preşedintele interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a fost singurul clujean care a luat parte la şedinţa tensionată de joi seara a Comitetului Executiv al PSD.

În cele din urmă, după ore întregi de discuţii tensionate, miniştri Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Razvan Cuc au demisionat, premierul Mihai Tudose impunându-şi punctul de vedere.

Singurul clujean prezent la această şedinţă a conducerii PSD a fost liderul interimar al organizaţiei, deputatul Horia Nasra, care a comentat pentru ZIUA de CLUJ ce s-a întâmplat joi seara.

"Cred că în orice structură politică există momente când anumite idei sau strategii ale membrilor  trebuie discutate în forurile interioare. A fost ca o terapie care a făcut foarte mult bine organismului politic aseară. Pe de altă parte a existat o unanimitate în ceea ce priveşte dorinţa colegilor de a le cere celor două doamne ministru să nu demisioneze, dar au spus că pentru dumnealor demnitatea şi onoarea sunt mai presus de orice, nu au vrut să-şi schimbe decizia iniţială. În altă ordine de idei, lucrurile sunt stabile, premierul şi miniştrii se ocupă de guvernare, preşedintele partidului de partid şi lucrurile merg bine înainte", a spus Horia Nasra. 

ZIUA de CLUJ l-a întrebat pe Horia Nasra de ce conducerea PSD şi el personal au făcut scut în jurul celor doi miniştri anchetaţi de DNA în dosarul Belina?

Liderul PSD Cluj, tunurile pe Iohannis: "Asta înseamnă să fii ipocrit"

"Pentru că în ţara asta încă mai există prezumţia de nevinovăţie, care spune că atâta timp cât nu ai fost condamnat nu esţi nici penal, nici vinovat, eşti un om care este cercetat pe o anumită speţă. Iar mie mi se pare că în momentul de faţă, preşedintele Iohannis, prin declaraţiile halucinante de ieri, duce politica din România şi situaţia în general economică şi socială, într-o situaţie extrem de precară. Mă refer la declaraţia lui Klaus Iohannis că în politică nu există prezumţia de nevinovăţie. Ba da, există, în orice domeniu.

Mai mult decât atât, mi se pare de o ipocrizie de la Lună până la Pământ să spui că doi miniştri care sunt cercetaţi ar trebui să-şi dea demisia, când tu preşedinte Iohannis ai pierdut un proces, când tu te judeci cu statul român în mai multe procese referitor la casele tale. Asta înseamnă să fii ipocrit", a răspuns Horia Nasra.

 

Comenteaza