Singurul deputat român din Bundestag, în această seară la "Jocuri de Putere"

Singurul deputat român din Bundestag, în această seară la
DEPUTATUL din BUNDESTAG Dr. Bernd FABRITIUS despre RĂZBOIUL BAVARIEI CU RESTUL LUMII, la 25 DE ANI DE LA CĂDEREA ZIDULUI BERLINULUI - ora 21.00, "Jocuri de Putere" / Ora 22.15 Dedesubturile incredibile ale Afacerii "Oprescu" - noi dezvaluiri despre "caracatita de la Primarie Generala" / plus EXPLOZIV: Jurnalistii de la DerStandard despre implicarea numelui Premierului Romaniei in "afacerea Novomatic"

În această seară, de la ora 21.00, în plin scandal geopolitic Germania-SUA si Rusia-SUA,  un membru al Bundestag face analiza completa din interior al jocului Germaniei la "Jocuri de Putere".

Nu rata un interviu de exceptie cu Bernd Fabritius, șeful Comisiei de Cultură Externă a Bundestag! Invitatul lui Rareș Bogdan aduce informații în premieră din epicentrul celui mai mare scandal economic de după căderea Cortinei de Fier plus tot ce se poate spune despre criza refugiatilor si pozitia Germaniei.

Vei afla și cum arată Germania la 25 de ani de la spulberarea Zidului Berlinului, care sunt provocările Estului Europei plasat în siajul comercial al marilor puteri și cine va câștiga încleștarea Merkel - Obama.

Iar de la ora 22.15 Rares Bogdan si invitatii sai continua analiza celui mai cutremurator dosar de coruptie din administratia publica aflata in zona "rosie". Vei auzi informatii in premiera despre Sorin Oprescu, personajul care a crezit ca legaturile sale cu mai-marii PSD il vor feri de bratul procurorilor. Cine l-a protejat pe Oprescu si cine va cadea primul daca "doctorul" deschide gura?

EXPLOZIV: Jurnalistii austrieci de la "Der Standard" vorbesc de implicarea numelui Premierului Romaniei in afacerea austriecilor de la Novomatic cu romanii de la Loteria Romana.

Raspunsurile, asta-seara la "Jocuri de Putere", pe Realitatea TV si Realitatea FM

 

Comenteaza