Sorin Moldovan (PNL), bilanț după 4 ani în Camera Deputaţilor: 113 iniţiative legislative inițiate” + trei proiecte importante pentru clujeni

Sorin Moldovan (PNL), bilanț după 4 ani în Camera Deputaţilor: 113 iniţiative legislative inițiate” + trei proiecte importante pentru clujeni

Deputatul PNL de Cluj Sorin Moldovan și-a prezentat raportul de activitate parlamentară pentru mandatul 2016-2020.

Moldovan a avut în cei patru ani de mandat 146 de luări de cuvânt în plenul Parlamentului la 107 de puncte din sumarele a 74 de ședințe și a depus 253 de întrebări și interpelări către instituțiile statului. Totodată, a inițiat 113 proiecte legislative din care 25 au fost promulgate ca legi de către Președintele României.

De asemenea, acesta a mai fost semnatarul a 25 moțiuni împotriva guvernelor PSD-ALDE și a membrilor acestora.

Prin apariții TV, luări de poziție, interviuri și materiale informative, am susținut măsurile luate de către Guvernul PNL. În 2020 am avut un număr de 36 de apariții radio/TV. Consider că susținerea punctelor de vedere în media este foarte importantă pentru o corectă informare a opiniei publice”, a transmis deputatul clujean.

Potrivit raportului de activitate, proiectele care vor avea un „impact semnificativ” pentru viața clujenilor sunt:

1. Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca: În data de 17 iunie, Parlamentul României a adoptat proiectul de lege inițiat în colaborare cu Consiliul Județean (CJ) Cluj prin care CJ Cluj primește în proprietate terenul destinat construirii noului Spital Pediatric Monobloc din Cluj.

2. Proiectul de lege care are ca scop supralărgirea și modernizarea străzilor Constantin Brâncuși și Borhanciului în vederea rezolvării problemelor de trafic.

3. În urma amendamentului depus în comisia de specialitate, locuitorii comunelor Aghireșu, Iara și Căpușu Mare, vor avea posibilitatea să se pensioneze cu 2 ani mai devreme dacă îndeplinesc condițiile legii 263/2010.

Sorin Moldovan va candida pentru un nou mandat în Parlamentul României. El este pe poziția a treia pe listele PNL Cluj la Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Liberalii consideră primele cinci poziții ca fiind eligibile.

Comenteaza