Sorina Pintea, declarație după vizita de la Cluj: "Cred că suntem un popor de infractori"

Sorina Pintea, declarație după vizita de la Cluj: "Cred că suntem un popor de infractori"

Afirmația a fost făcută în cadrul unei dezbateri privind şpaga pe care o dau pacienţii la spitalele de stat. Sâmbătă, Sorina Pintea a efectuat o "vizită inopinată" la Spitalul Județean din Cluj.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat într-o dezbatere, că, în opinia sa, suntem un popor de infractori.  „Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătății modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în Unitatea de Primiri Urgențe.

Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?”, a declarat Pintea, în cadrul unei dezbateri privind mita pe care o dau pacienţii în spitalele de stat, transmisă pe pagina de Facebook Inclusiv.

Ministrul Sănătăţii, "vizită inopinată" la Spitalul Județean din Cluj

Sâmbătă, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut o vizită inopinată la Spitalul Județean din Cluj,  în Unitatea de Primiri Urgenţe şi secţia de ortopedie.  VEZI Ministrul Sănătății, vizită la UPU și Ortopedie Cluj: "Dezolant. Lipsă de organizare și mizerie" și Spitalul Judeţean Cluj: "Dacă serviciile ar fi atât de rele, oamenii s-ar reorienta". UPU, tăiat de la finanțări

Comenteaza