Superliga politică: În plină campanie electorală, un europarlamentar PNL anunță că intră în acționariatul clubului CFR Cluj

Superliga politică: În plină campanie electorală, un europarlamentar PNL anunță că intră în acționariatul clubului CFR Cluj

Informația a fost confirmată și de Nelu Varga, patronul feroviarilor.

Este vorba de europarlamentarul PNL, Gheorghe Falcă. Acesta a făcut anunțul sâmbătă seara, imediat după ce CFR Cluj s-a calificat în Conference League de pe locul 2 în Superliga.

Liberalul Gheorghe Falcă provine din vechiul PDL și a fost primar la Arad între 2014 și 2019, când a candidat cu succes pe lista PNL pentru Parlamentul European. Falcă se află acum în plină campanie electorală. El ocupă locul 16 pe lista comună PSD-PNL, considerat eligibil.

„Eu am fost în spatele echipei UTA când a pornit din Liga 4. Am fost alături de CFR Cluj la toate marile victorii, am fost lângă echipele din Ardeal care s-au bătut cu cele din Regat. Ardelenii se unesc. Am fost alături de Neluțu și când a avut probleme de sănătate.

Neluțu Varga mi-a făcut propunerea, sunt lângă el indiferent de acte. Sunt în actele clubului. Am fost alături de CFR Cluj în Gruia și vreau să mai merg la meciuri în Europa. Mă bucur de această ofertă. Nu poți refuza o ofertă de la echipa asta frumoasă.

Îmi place Otele, vă dați seama ce sentiment mă încearcă atunci când îl văd pe Otele că marchează, știind că a venit de la UTA. Mi-a plăcut Bîrligea, care sper să fie la echipa națională. Sper că selecționerul se uită la liderii români de la CFR Cluj.

Eu voi mai fi și lângă UTA Arad, primăria sprijină clubul”, a declarat Gheorghe Falcă la Prima Sport 1.

 

Comenteaza