Surpriză la Dej. Cine este candidatul PSD pentru fotoliul de primar al municipiului

Surpriză la Dej. Cine este candidatul PSD pentru fotoliul de primar al municipiului
| Foto: evz.ro

Potrivit dej24.ro, Partidul Social Democrat (PSD), a hotărât și l-a ales pe Vasile Sălătioan, drept candidatul social-democraților pentru Primăria Dejului, la alegerile locale din 27 septembrie.

Vasile Sălătioan (55 de ani) este „alesul” PSD și va intra în lupta pentru Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale din septembrie. De profesie economist, social-democratul a fost consilier local al municipiului Dej în perioada 2009-2012, iar de două mandate e consilier județean.

În Consiliul Județean Cluj, Sălătioan a fost președintele comisiei pentru buget-finanțe, iar acum conduce comisia de urbanism. Totodată, acesta a fost liderul consilierilor județeni PSD.

De-a lungul anilor, Vasile Sălătioan a făcut parte din conducerea PSD Dej și a ocupat mai multe funcții politice în PSD Cluj, fiind unul dintre „veteranii” partidului. Urmează ca în scurt timp PSD Cluj să anunțe oficial candidatura lui Sălătion la Primăria Dej, conform dej24.ro.

În acest moment, lista pentru Consiliul Local Dej nu a fost stabilită. PSD-iștii au anunțat că pe ea se vor afla atât persoane cunoscute, unele din actualul consiliu, dar și oameni noi pe care social-democrații speră să îi convingă să vină în partid.

Comenteaza