Szeplekan vrea şefia PNL Cluj VIDEO

Szeplekan vrea şefia PNL Cluj VIDEO
Consilierul judeţean Mihai Szeplekan, vicepreşedintele PNL Cluj, îşi anunţă peste câteva momente depunerea candidaturii pentru şefia organizaţiei judeţene a liberalilor.

El va contracandida pe liderul Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, pentru a cărui susţinere s-a manifestat actualul lider al PNL Cluj, Marius Nicoară. Alegerile pentru şefia PNL Cluj sunt programate pentru 14 septembrie.

"Am convingerea că voi câştiga, chiar dacă, admit, competiţia va fi foarte strânsă", a spus Szeplekan. "Am decis să-mi asum această candidatură în speranţa că voi reuşi să reîntregesc partidul. Cred că a venit momentul să renunţăm la orgolii, iar cei care au fracţionat PNL-ul ar trebui să înţeleagă că viitorul partidului nu poate fi garantat de interese personale şi de lupte interne. Vreau ca echipa mea să fie reprezentată de toată organizaţia PNL, indiferent că vorbim de tabăra lui Marius Nicoară sau de cea a lui Horea Uioreanu. Sunt omul care a dovedit că ştie să lucreze pentru echipă, pentru interesul de partid. Am condus foarte bine campania pentru Primăria Bonţida, l-am ajutat şi l-am susţinut pe Marius Nicoară, în special în perioada în care acesta a fost preşedintele Consiliului Judeţean. Am înţeles că se impune să sprijin interesul de partid şi în ciuda dorinţelor personale am acceptat să-l susţin şi să-l ajut pe Radu Zlati să câştige un mandat de deputat. M-am implicat în toate campaniile electorale, sprijinidu-i, în egală măsură, pe toţi parlamentarii noştri".

El spune că e pregătit să demonstreze "că PNL poate fi o forţă la Cluj".

Comenteaza