Tăriceanu îi cere lui Grindeanu să "detensioneze situația" și să demisioneze

Tăriceanu îi cere lui Grindeanu să
Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că face apel la "o minimă luciditate şi responsabilitate" din partea premierului Sorin Grindeanu pentru a "detensiona" situaţia fără să se mai ajungă la votul pentru moţiunea de cenzură.


">

"Fac un apel la o minimă luciditate şi responsabilitate din partea premierului Grindeanu, pentru a detensiona situaţia fără să fie nevoie să mai ajungem la un vot în cadrul unei moţiuni de cenzură. Cred că ar face bine să reflecteze cu responsabilitatea pe care o incumbă calitatea pe care a avut-o şi încă, formal, o deţine, aceea de premier al României şi să gândească care este cea mai bună formulă. Această formulă de confruntare, după părerea mea, nu este oportună", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că actuala criză afectează România în plan extern, dar şi în plan intern, prin modul în care românii se raportează la "ceea ce ar trebui să se întâmple".

"Ne dăm seama cu toţii că suntem într-o criză politică care ne afectează în ceea ce priveşte şi percepţia externă dar şi modul în care românii se raportează la ceea ce ar trebui să se întâmple, adică în loc să ne ocupăm de lucrurile cu adevărat importante, care înseamnă creştere economică, absorbţie de fonduri europene,alte proiecte ambiţioase de infrastructură, legislaţie modificată, stăm să gestionăm o criză economică de care nu aveam nevoie", a mai spus Tăriceanu.

 

Comenteaza