Foto Tensiuni în USR Cluj! Un membru al Biroului Județean a demisionat pentru că nu mai crede în proiect

Tensiuni în USR Cluj! Un membru al Biroului Județean a demisionat pentru că nu mai crede în proiect

Se pare că votul pentru studiul de fezabilitate al metroului, care a fost aprobat de Consiliile Locale din Cluj-Napoca și Florești, în urmă cu două zile, a creat nemulțumiri în rândul organizației USR Cluj.

Potrivit unui mesaj primit pe adresa redacției ZIUA de CLUJ (redactie@zcj.ro), tensiunile in cadrul organizației USR Cluj sunt tot mai mari. Astfel, din ce în ce mai mulți membri USR sunt nemulțumiți de felul de a face politică al USR-ului, atât la nivel național, cât și la nivel local.

Tensiunile din partid sunt foarte mari, mai ales in urma votului dat pentru metroul din Cluj, unde o parte dintre consilierii locali ar fi vrut să voteze împotriva proiectului doar de dragul de a face opoziție”, se arată în mesaj.

Ștefan Sobea, de profesie programator și membru al biroului județean USR Cluj, a demisionat din partid deoarece nu mai crede in proiectul politic USR. 

Sobea a postat pe grupul intern al USR PLUS Cluj un mesaj prin care își anunță demisia și își explică, pe scurt, alegerea făcută.

Tensiuni în USR Cluj! Un membru al Biroului Județean a demisionat pentru că nu mai crede în partid

 

 

Comenteaza