Tişe ameninţă cu război total, după ce i-a fost atacată familia

Tişe ameninţă cu război total, după ce i-a fost atacată familia
Tinerii din cadrul PNL l-au atacat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, pe tema familiei, iar acesta le-a dat un răspuns extrem de dur.

Liderul TNL Cluj-Napoca Ioan Bîldea l-a atacat marţi pe Alin Tişe pe plan personal şi a spus despre acesta că a cumpărat recent o "a opta casă" pentru venirea pe lume a fiului său. "Dacă pentru venirea pe lume a copilului său, Alin Tişe a cumpărat cea de-a opta casă, întrucât într-o familie de trei persoane este nevoie de mai mult spaţiu, mai este nevoie să explicăm nevoia miilor de elevi pentru o locaţie destinată sportului?", a scris Bîldea, cu referire la un teren care ar urma să fie cedat Mitropoliei de Consiliul Judeţean şi care, cred liberalii, ar trebui folosit pentru construirea unei săli de sport.

"Este declanşarea unui război politic", ripostează Tişe, care spune că nu va tolera atacurile la persoană.

"Îl atenţionez public pe Horia Uioreanu, care foloseşte tinerii ca să se războiască personal cu mine, că dacă nu se calmează voi ieşi şi eu public şi voi spune cum a vândut spaţii publice ca preşedinte al comisiei de profil şi nu voi tolera niciun atac la adresa familiei mele. Tinerii din politică n-au învăţat nimic din modalitatea nouă de a face politică şi se comportă mizerabil. Unul m-a acuzat în 2008 că nu pot face copii şi altul m-a făcut ţigan în faţa a zeci de oameni, în Turda. Trebuie să existe o limită în toate acestea şi cred că limita a fost atinsă astăzi", a ameninţat Tişe.

El îi cere şi preşedintelui PNL Cluj, Marius Nicoară, "să stabilească raporturi civilizate" şi ameninţă că, în caz contrar, declaraţiile de astăzi înseamnă "declanşarea unui război împotriva mea, pe care-l voi lua ca atare".

 

Etichete
Comenteaza