Video Tișe, despre frământările din PNL: „Eu nu am un război personal cu Ludovic Orban”

Tișe, despre frământările din PNL: „Eu nu am un război personal cu Ludovic Orban”
| Foto: antena3.ro

Liderul forului administrativ județean Cluj susține că nu are o problemă personală cu președintele PNL, Ludovic Orban, și nici nu vrea să-i ia locul cuiva din partid.

Alin Tișe a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre problemele apărute în ultima perioadă în interiorul Partidului Național Liberal. Șeful Consiliului Județean (CJ) Cluj s-a arătat nemulțmuit de decizia liderilor din coaliția de guvernare care au decis ca prefectul Clujului să nu mai fie liberal, ci să fie numit de UDMR.

„Cei din forul central nu sunt șefii noștri, că ei nu au în plus nimic față de noi din teritoriu. Ei au vremelnic autoritatea de a conduce administrativ acest partid, dar din punct de vedere politic și al rezultatelor nu au nimic în plus decât noi. Pe noi ne legitimează practic susținerea oamenilor. Când nu ești consultat ca organizație, evident că n-ai unde să-ți spui punctul de vedere.

Vreau să precizez, eu nu am o problemă personală cu domnul Orban, n-am un război personal cu dumnealui, dar eu nu vreau să fiu acuzat de deviaționism sau pot fi, pentru că nu prea mă mai interesează lucrul acesta. Sunt liber să-mi exprim un punct de vedere în acest partid”, a declarat la ZIUA LIVE, președintele CJ Cluj.

Tișe a afirmat că nu vrea să ia locul nimănui în PNL. „După atâția ani, am făcut câteva lucruri pentru oamenii care ne-au votat. Voturile pe care clujenii le-au dat acestui partid sunt la fel de importante precum voturile celor din București, Suceava sau Giurgiu. Tocmai de aceea nimeni nu poate să aibă tupeul și să îndrăznească să sancționeze cetățenii unui județ pentru simplul fapt că lui nu-i place culoarea ochilor unui lider care conduce o organizație județeană”, a precizat liberalul clujean.

Șeful județului Cluj se declară convins că lucrurile vor intra într-o normalitate și susține că în interiorul unui partid trebuie să existe dezbatere, drept la opinii și vot. „Este o frustrare maximă atunci când tu afli de la televizor despre decizii care vizează organziația ta și despre care tu nu știai. Dreptul la exprimare aparține oricărui coleg.

A nu se înțelege prin asta că eu am un război cu cineva sau că vreau să fac rău cuiva. Pur și simplu, cred în aceste valori și cred că așa trebuie să funcționeze un partid. S-ar putea să nu găsesc în rândul colegilor mei același mod de a gândi. Trebuie să existe dezbatere și să existe vot”, a conchis Alin Tișe.

Comenteaza