Tișe îi face praf pe George Simion și Șoșoacă: „În afară de circ nu au făcut nimic în viața lor”

Tișe îi face praf pe George Simion și Șoșoacă: „În afară de circ nu au făcut nimic în viața lor”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Liderul forului administrativ județean clujean se arată pesimit în legătură cu alternativele la actuala clasă politică care guvernează țara.

Potrivit lui Alin Tișe, ceea ce apare în spațiul public în ultima vreme din partea opoziției din România este nu numai dezamăgitor, dar și alarmant.

Lucrurile au intrat deja într-o altă logică în România. După atâția ani, oamenii au înțeles ce vor. Ei văd dacă se întâmplă lucrurile bine sau rău. Se simte la buzunarul lor. Din păcate, ceea ce vedem acum în spațiul public, nu doar că este dezamăgitor, ci este chiar alarmant. Mă refer la alternativele la actuala putere, la actuala clasă politică care guvernează țara.

Este cumplit dacă te uiți la alternativele care există. De la Șoșoacă, AUR, și USR a intrat acum în grupul acesta de circ și scandal. Ce credibilitate au dacă nu au făcut nimic în viața lor? În primul rând te uiți și la om. Vorba aceea: întâi te uiți la om, iar apoi la ce zice. Scuzați-mă, dar cum pot să cred eu ce îmi promite doamna Șoșoacă sau domnul Simion?

Despre ce discutăm? dacă eu ajung să fiu convins de personaje ca și acestea, care în afară de circ nu au făcut nimic în viața lor și nu îți oferă nicio alternativă, atunci asta e viața. Trebuie să acceptăm că asta e dorința electoratului. În mod evident sondajele provoacă îngrijorare partidelor aflate la guvernare. Una este să stai departe și să critici non-stop și alta e să trebuiască să furnizezi rezultate și efecte pentru populație”, a declarat, la un post local de radio, șeful CJ Cluj.

Conform ultimului sondaj realizat la comanda USR, cei de la AUR ocupă poziția secundă în preferințele românilor, în spatele PSD, dar depășind Partidul Național Liberal.

Comenteaza