Tişe, la miezul nopţii pe Facebook, în mijlocul dezbaterilor pe bugetul 2013: "Parlamentarii USL de Cluj au făcut figuraţie"

Tişe, la miezul nopţii pe Facebook, în mijlocul dezbaterilor pe bugetul 2013:
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, senatorul Alin Tişe, scrie pe Facebook din Parlament, după miezul nopţii, în mijlocul dezbaterilor pentru bugetul pe 2013, care exclude proiecte importante ale Clujului. "Am cerut bani, USL a alocat 0 lei. Parlamentarii de Cluj ai USL au făcut figuraţie", spune Tişe pe Facebook.

"Încerc la această oră (0.10 min.) în Parlament să determin parlamentarii USL să susţină proiectele Clujului", scrie Tişe pe Facebook. "Am cerut bani pentru Autostrada Transilvania, pentru centura de sud a municipiului Cluj-Napoca şi pentru aeroportul Cluj. Din păcate USL a respins toate aceste proiecte, alocând 0 lei. Parlamentarii de Cluj de la USL au făcut figuraţie, nu au susţinut aceste proiecte, umilindu-i astfel pe clujenii care le-au dat votul".

Puţin după postarea de pe Facebook, Tişe urma să susţină cererea de alocare de bani pentru spitalul regional de urgenţă. "Sper ca sănătatea clujenilor să-i intereseze mai mult pe parlamentarii USL de la Cluj", scrie el, adăugând că îşi va ţine alegătorii "la curent" pe reţeaua de socializare.

Tişe urma să susţină joi dimineaţa o conferinţă de presă la Cluj, pe care a anulat-o miercuri seara din cauza dezbaterilor pentru buget.

Pagina de Facebook a lui Tişe are peste 9.000 de fani.

Etichete
Comenteaza