Tişe se retrage şi acuză: "Există aroganţă şi suficienţă în PDL Cluj"

Tişe se retrage şi acuză:
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a publicat pe blogul său o scrisoare către colegii din PDL Cluj prin care îşi arată dezamăgirea faţă de evoluţia filialei şi, mai ales, a relaţiilor din interiorul acesteia.
Alin Tişe a anunţat luni dimineaţa, pe blogul său, că nu va candida la nicio funcţie în cadrul PDL Cluj la alegerile care vor avea loc la finele acestei săptămâni.

"Anunţ public că nu voi candida la nicio funcţie de conducere a PDL Cluj. În acelaşi timp, pentru prezent, nu voi accepta nici statutul de participant ca membru de drept în organele de conducere a organizaţiei judeţene, din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean
", a afirmat Tişe.

Preşedintele Consiliului Judeţean a făcut în postarea sa o serie de consideraţii la adresa filialei locale PDL.

"Atrag atenţia public că aroganţa şi suficienţa, combinate cu totala rupere sau ignorare a realităţilor generale, conduc la degradarea şi pierderea, în ultimă instanţă, a credibilităţii", a scris Tişe.

Alin Tişe s-a retras în urnă cu o lună din toate funcţiile deţinute în PDL Cluj. El era prim-vicepreşedinte la PDL Cluj şi preşedinte al PDL Cluj-Napoca.

În ultimele săptămâni, în jurul lui Alin Tişe s-a constituit o adevărată platformă, formată atât din lideri PDL din judeţ, mai ales primari de comune şi oraşe mici, cât şi din şefi de deconcentrate, directori de agenţii guvernamentale, consilieri locali şi judeţeni.
Etichete
Comenteaza