Traian Băsescu: "Am votat cu gândul că vom avea un guvern eficient. Udrea poate să câştige"

Traian Băsescu:
Preşedintele PMP, Traian Băsescu, s-a prezentat la urne duminică, alături de soţia sa, Maria, afirmând că a votat cu gândul că în urma alegerilor vom avea un guvern eficient şi era convins că Elena Udrea poate să intre în Parlament.

"În primul rând am votat cu gândul că în urma acestor alegeri vom avea un guvern eficient. Eficient în a utiliza banii europeni, de exemplu, care ar crea locuri de muncă. Am votat cu gândul la un guvern care să genereze politici pe cele trei mari domenii în care dacă nu facem ceva România va avea probleme în viitor, adică: natalitate, educaţie, sănătate", a declarat Băsescu.

El a afirmat că a votat pentru o majoritate parlamentară care să nu încerce să pună justiţia sub control politic. "În sfârşit, am votat cu gândul la o majoritate care să nu încerce să pună sub control politic justiţia şi cu gândul la o justiţie care să înţeleagă că respectarea drepturilor fundamentale este urgenţa zero în construirea unui stat de drept", a mai spus preşedintele PMP.

Băsescu a afirmat că este convins să Elena Udrea, care candidează ca independentă la aceste alegeri, ar putea intra în Parlament. "De ce nu? sunt convins că poate să intre", a răspuns Băsescu, întrebat dacă este de părere că Udrea ar putea intra în Parlament.

Întrebat dacă românii vor merge în număr mare la vot, Băsescu a răspuns că speră că vor face acest lucru. "Eu sper că vor merge", a spus liderul PMP.

Comenteaza