Traian Băsescu îl trimite pe Emil Boc acasă, să ceară votul clujenilor VIDEO

Traian Băsescu îl trimite pe Emil Boc acasă, să ceară votul clujenilor VIDEO
Preşedintele a declarat că fostul premier ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca, pentru a se legitima în faţa electoratului. Şeful statului a precizat că liderii importanţi ai PDL sunt obligaţi să se valideze la scrutinul din iunie.

Traian Băsescu îi atacă pe greii PDL. Preşedintele a afirmat într-o emisiune de televiziune că şefii din Modrogan stau ascunşi şi nu ies să apere partidul la televizor. Băsescu mai spune că pedeliştii cu greutate trebuie să candideze la locale, iar participarea la bătălia electorală ar putea, în opinia lui, să tragă USL sub 50 la sută.

"Eu în acest partid am introdus un principiu. Am spus: este esenţial ca cei mai importanţi oameni ai partidului să candideze la locale. În 2004, când am candidat eram preşedintele partidului şi am spus că mă duc şi candidez la Bucureşti. Pe Emil Boc l-am trimis la Cluj şi pe ceilalţi vicepreşedinţi i-am trimis să candideze. Am avut rezultate bune. Acum s-a schimbat moda şi principiile din politică. Chiar sunt năduşit pe ei. De ce nu se duc să candideze la locale? Ce greu eşti dacă nu candidezi? Te duci apoi să te piteşti după un primar care a câştigat să iei şi tu un colegiu. La locale ar trebui să candideze toţi liderii partidului, nu numai Emil Boc!", a declarat Traian Băsescu.

Emil Boc nu a decis încă dacă va candida pentru un nou mandat ca primar al Clujului. Liderul PDL a precizat că listele de candidaţi ai partidului vor fi definitivate până pe 18 aprilie. Cât priveşte înscrierea Elenei Udrea în cursa pentru Primăria Capitalei, şeful statului a apreciat că liderul PDL Bucureşti nu are şanse să câştige.

Reporter: Ciprian Aron
Imagine: www.realitateacluj.net

Comenteaza