News alert Video Trimis de USR Cluj în Parlament, a trecut în barca PSD. "A acceptat un troc, şi-a vândut conştiinţa!"

Trimis de USR Cluj în Parlament, a trecut în barca PSD. "A acceptat un troc, şi-a vândut conştiinţa!"
| Foto: facebook.com/adi.dohotaru

Clujeanul Adrian Dohotaru s-a numărat printre parlamentarii cu care PNL a negociat pentru susţinerea moţiunii, însă acesta a decis, în cele din urmă, să nu semneze moţiunea de cenzură. Colegii din USR îi cer demisia din Parlament.

Adrian Dohotaru a fost ales deputat pe listele USR Cluj, dar a devenit independent în noiembrie 2017, pe fondul unor neînţelegeri în interiorul organizaţiei. Înainte de USR, Dohotaru a lucrat pentru PSD, mai exact pentru fostul ministru Aurelia Cristea, fiind plătit de pe cabinetul parlamentar al acesteia.

Dan Barna a declarat despre Dohotaru, dar şi despre Oana Bîzgan, un alt fost deputat USR care nu susţine moţiunea, că sunt nişte oameni care nu mai sunt demult în partid şi au acceptat să facă un troc, precizând că acest lucru se vede din cum se poziţionează faţă de moţiunea de cenzură.

„Sunt oameni care nu mai sunt în USR de mai mult de doi ani. Şi nu e întâmplător lucrul acesta. Sunt oameni care nu mai au în momentul acesta nicio legătură cu USR. Sunt independenţi care au optat să-şi vândă conştiinţa, să facă un troc, ştim situaţia domnului Dohotaru, Dohotaru l-a convins pe domnul Cuc să îi semneze un ordin de ministru, că pe un lac din Cluj nu vor mai merge ambarcaţiuni cu motor. Şi a făcut un troc clasic, aş spune, de vot cumpărat”, a afirmat Dan Barna, miercuri seară, la Digi 24, potrivit Mediafax.

A filmat trădarea!

Culmea este că Dohotaru a înregistrat "trocul" pe care l-a făcut cu PSD şi dspre care vorbesc liderii USR. Acesta s-a filmat cu ministrul Tranporturilor, Razvan Cuc (PSD), în sediul ministerului, şi a anunţat că a primit promisiunea Guvernului pentru un proiect local, scrie ştiripesurse.ro.

Iată dialogul dintre Dohotaru şi ministrul PSD:

Deputatul Adrian Dohotaru: Suntem la Ministerul Transporturilor si am luat o hotarare foarte importanta: sa nu mai avem ambarcatiuni motorizate pe Tarnita si Belis Fantanele. De pe hotararea de guvern din 2008, din anexa, vor fi scoase lacurile.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Exact asa cum am asumat, astazi lucram la hotararea de guvern si vom adopta hotararea de guvern prin care vom scoate cele doua lacuri pentru ca aceea este o sursa de apa potabila, oamenii au dreptul sa traiasca sanatos si trebuie sa luam masurile care se impun.

Deputatul Adrian Dohotaru: Va multumim, numai bine.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Si mult succes.

Foştii colegi îi cer să plece din Parlament

"În contextul declarației deputatului independent din propria voință, Adrian Dohotaru, de a nu vota moțiunea de cenzură, ca președinte USR Cluj, alături de membri USR Cluj, regret și dezavuez profund atitudinea lui. Am considerat, după demisia sa din USR pe pretinse considerente ideologice, că vom rămâne împreună, de aceeași parte a baricadei, privind lupta pentru un stat de drept, funcțional și eficient. Azi, Adrian a decis să se alăture celor ce scriu istoria neagră a României, cu tot ce implică alegerea asta, invocând motive politicianiste și principii golite de sens. Opțiunea lui politică privind moțiunea de cenzură arată că am avut dreptate cerându-i demisia atunci când a plecat din USR. Și atunci a trădat principiile pentru care am construit USR, iar acum dovedește din nou lipsa de verticalitate în exercitarea mandatului. Adrian, trebuie să demisionezi din Parlament pentru a pune capăt imposturii tale", a declarat Cătălin Sălăgean, președinte USR Cluj.

"USR Cluj-Napoca se alătură declarației președintelui USR Cluj, Cătălin Sălăgean, și își exprimă regretul pentru atitudinea fostului nostru coleg de partid și deputat în Parlamentul României. Pe această cale iî solicităm să nu trădeze și încrederea celor care l-au votat cu ocazia ultimelor alegeri parlamentare", a precizat şi George Trif, președinte USR Cluj-Napoca.

Comenteaza