Tudose, acuzat de trădare. Rareș Bogdan, răbufnește la adresa lui Ponta: "Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister!"

Tudose, acuzat de trădare. Rareș Bogdan, răbufnește la adresa lui Ponta: "Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister!"
| Foto: realitatea.net

Europarlamentarul Rareș Bogdan reacționează la scandalul din partidul Pro România, în care fostul premier Mihai Tudose este acuzat de Victor Ponta că trădează după ce a anunțat că va vota Guvernul Orban.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, atrage atenția într-o postare pe Facebook că "trădare înseamnă altceva în cazul de față", că a nu susține Guvernul Orban „înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români”.

"Ponta îl cataloghează drept trădător și vânzator pe Tudose pentru că a anunțat că susține învestirea Guvernului Orban. Cred că trădare înseamnă altceva în cazul de față. A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister! Să te conduci după interesul mărunt, după calculele izvorâte din dorința de putere personală, ignorând faptul că România cade este adevărata trădare! Domnilor, este un moment crucial în care, dacă tranzacționați interesul național, istoria vă va arunca la gunoi! Țineți minte ce vă spun și luați aminte la ce pățește PSD pentru că s-a pus la dispoziția unui ins fără conștiință! Acum se văd bărbații, în astfel de momente! Nu fiți ticăloși cu poporul acesta, că nu mai suportă multe!", a scria Rareș Bogdan pe Facebook.

Reacția politicianului vine după ce Mihai Tdose, ar și alți parlamentari Pro România, printre care Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, au anunat că vor să voteze pentru Guvernul condus de Ludovic Orban.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza