UDMR va participa la consultările de la Cotroceni. Anunțul lui Kelemen Hunor

UDMR va participa la consultările de la Cotroceni. Anunțul lui Kelemen Hunor
| Foto: hotnews.ro

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunţă că a discutat cu preşedinţii organizaţiilor Uniunii şi a decis că săptămâna viitoare va participa la consultările de la Cotroceni, pentru că e nevoie să fie rezolvată cât mai repede criza politică.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Kelemen Hunor a preiczat că s-a consultat, joi, cu preşedinţii organizaţiilor judeţene şi teritoriale ale UDMR, pentru a cunoaşte opinia comunităţilor locale de la Braşov la Satu Mare, de la Bistriţa la Timişoara, despre activitatea guvernamentală de până acum a UDMR, despre realizările miniştrilor. Discuţii au fost şi pentru planificarea acţiunile viitoare.

„Reacţiile oamenilor ne confirmă faptul că am lucrat bine, trebuie să rămânem la guvernare şi am acţionat corect atunci când nu ne-am angajat în lupta politică internă a celorlalte partide: am fost raţionali şi ne-am concentrat pe problemele şi interesele ţării şi ale societăţii. Săptămâna viitoare vom participa la consultările de la Cotroceni convocate de preşedinte.

Aşteptarea societăţii, şi interesul UDMR este de asemenea ca această criză să fie rezolvată cât mai curând posibil, deoarece trebuie găsite soluţii suplimentare la problemele cauzate de preţurile galopante ale energiei, iar situaţia pandemică poate fi gestionată doar de un guvern puternic. Un lucru este sigur: noi şi de acum înainte vom reprezenta stabilitatea şi raţionalitatea”, a spus Hunor, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare, pentru a le da timp să se întrunească şi să găsească „abordări mature”, a explicat șeful statului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza