Udrea, blonda de pe Facebook: tur de forţă la Cluj într-un weekend - inaugurări, cine la restaurant şi o dezbatere live pe Facebook

Udrea, blonda de pe Facebook: tur de forţă la Cluj într-un weekend - inaugurări, cine la restaurant şi o dezbatere live pe Facebook
Tur de forţă pentru Elena Udrea, în acest weekend: a venit la Cluj vineri pentru dezbaterea pe care Mişcarea Populară o organizează azi, dar cu un drum inaugurează mai multe filiale ale partidului - inclusiv una în comuna bistriţeană Dumitra. Între o inaugurare, o cină la restaurant şi o dezbatere, face fotografii, pe care le încarcă pe reţeaua de socializare Facebook.

Elena Udrea e o vedetă pe Facebook: cu nu mai puţin de 137.000 de "like"-uri pe cunoscuta reţea de socializare, "blonda de la Cotroceni" e unul dintre cei mai vizibili politicieni români pe Facebook. Doar fotografia pe care a publicat-o aseară, în care apare alături de primarul din Cluj-Napoca Emil Boc, fost premier al României, a adunat în zece ore 84 de share-uri, 2.700 de like-uri şi 248 de comentarii. "O poză cât 10.000 de cuvinte", a scris Udrea lângă fotografia unde apare alături de Boc, Daniel Funeriu şi alţi membri ai Partidului Mişcarea Populară, la intrarea - sau ieşirea - în restaurantul Bellaggio de la Opera Plaza, unde s-a cazat aseară şi preşedintele Traian Băsescu.

Udrea a venit la Cluj vineri seara - "ne mişcăm popular la Cluj", a scris ea vineri pe Facebook, ca un comentariu la o fotografie unde apare la masă, într-un restaurant, alături de mai mulţi membri ai Mişcării Populare, inclusiv responsabilul acesteia la Cluj, Adrian Papahagi. De altfel, vineri după cină aceasta şi-a anunţat şi programul pe weekend, tot pe Facebook: "Întreprind week-end-ul acesta primul turneu ardelean de la intrarea mea în Mişcarea Populară", a scris ea. "Sâmbătă, de la 10.00, voi fi la lansarea organizaţiilor Partidului Mişcarea Populară din Turda şi Câmpia Turzii. Apoi, de la ora 14.00, voi fi la inaugurarea sediului partidului din Bistriţa. Asta pentru ca, de la 16.30, să fiu la inaugurarea PMP Dumitra. Duminică, de la ora 12.00, voi participa la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca cu tema „Statul de drept - între modelul european şi realitatea din România". La acest eveniment, vor mai prezenţi Emil Boc, Cristian Preda, Marian Preda, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi sau Daniel Funeriu".

Astfel, sâmbătă Udrea a întreprins un tur de forţă în regiune: într-o singură zi a inaugurat sediul Mişcării Populare din Turda şi Câmpia Turzii, din Bistriţa şi din comuna bistriţeană Dumitra. Astăzi Udrea e aşteptată la o dezbatere pe tema statului de drept, organizată de Mişcarea Populară la Casa de Cultură a Studenţilor, unde vin şi preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier Emil Boc, acum primar în Cluj. Acesta din urmă e singurul invitat la dezbatere care nu face parte din Mişcarea Populară. E membru PDL fără funcţie în partid.

 

Comenteaza