Uioreanu vrea şi şefia municipiului

Uioreanu vrea şi şefia municipiului
După ce a obţinut o poziţie de vicepreşedinte la nivelul organizaţiei centrale a PNL, Horea Uioreanu anunţă oificial că va candida şi la şefia liberalilor din Cluj-Napoca.

Alegerile sunt în 2 martie, iar până în prezent nici un alt liberal clujean nu şi-a mai anunţat intenţia de a prelua şefia organizaţiei locale. Dacă va câşiga aceste alegeri, Uioreanu prmite că din 2016 Clujul va avea un primar liberal.

După ce a obţinut un mandat de vicepreşedinte la nivelul eşalonului doi al organizaţiei naţionale a PNL, Horea Uioreanu, liderul administraţiei judeţene, arată că este pregătit să ajungă şi mai departe.

El a anunţat că va candida la alegerile pentru şefia organizaţiei municipale şi spune că are ca ţintă câştigarea alegerilor locale din 2016. „Vreau să construiesc o echipă puternică în PNL, să avem un candidat puternic care să preia primăria în 2016. Clujul are nevoie de un candidat de calibru, de o personalitate de excepţie, care să poată reprezenta Clujul univeristar şi cultural la cel mai înalt nivel. Chiar cred că PNL Cluj chiar poate oferi un astfel de candidat pentru Primăria Cluj-Napoca, iar eu pentru acest lucru mă voi lupta în perioada următoare", a comentat Uioreanu la REALITATEA FM Cluj.

Pe de altă parte, faptul că se numără printre cei 16 vicepreşedinţi care vor lucra în mod direct cu echipa preşedintelui PNL, Crin Antonescu, este de asemenea un lucru benefic atât pentru Cluj cât şi pentru organizaţia locală a liberalilor. "Este foarte important faptul că preşedintele Antonescu a înţeles că se impune să lucreze cu aleşii locali (toţi preşedinţii de CJ şi primarii de municipii reşedinţă de judeţ sunt membri de drept în BPC - n. red.). Până la urmă este firesc să fie aşa, pentru că noi suntem cei cu voturi în spate, iar preşedintele Crin Antonescu va avea nevoie să obţină informaţii mult mai corecte de la cei aflaţi foarte aproape de cetăţean. În plus, faptul că voi sta la masă cu toţi miniştrii (şi aceştia sunt membrii de drept în BPC - n. red) mă va ajuta să strâng relaţiile cu Gu-vernul şi să obţin avantaje pentru Cluj", a spus Uio-reanu.

 

Etichete
Comenteaza