Un deputat clujean îi pârăşte pe parlamentarii-chiulangii: "Vin, semnează condica să primească banii, şi pleacă, se flenduresc prin Bucureşti"

Un deputat clujean îi pârăşte pe parlamentarii-chiulangii:
Semnezi condica să primeşti banii şi dispari de la locul de muncă. O practică a parlamentarilor care au impus grevă parlamentară. Un deputat clujean explică procedura.

"I-am văzut pe colegii parlamentari că veneau, semnau condica de prezenţă dimineaţa în plen şi treceau pe lângă uşă. De ce semnezi condica ce stă la baza achitării indemnizaţiei şi nu vii în plen? Măcar nu semna, să nu primeşti banii. Dacă semnezi condica, înseamnă că votezi în plen. E o ipocrizie", susţine deputatul clujean Daniel Buda. "Sunt cei mai de lux grevişti din România. Eşti în grevă, dar mergi în fiecare săptămână la Bucureşti cu avionul, te flendureşti prin capitală, cheltui bani la hotel, primeşti indemnizaţie. Produsul muncii tale care este? De ce eşti plătit?", se întreabă Buda.

El acuză că principalul vinovat de greva parlamentară este Crin Antonescu, preşedintele PNL. "Cuiul lui Pepelea nu este la Victor Ponta (preşedintele PSD-n.red.). Cel care se încăpăţânează să stea în grevă parlametnarii este Antonescu. Face doar să legalizeze activitatea pe care o face de-a lungul timpului. E penibil, n-are nicio prezenţă la votul final", a conchis Buda.

Comenteaza