Un fost ministru PSD acuză. „În PSD este acum dictatură, nimeni nu mişcă în front"

Un fost ministru PSD acuză. „În PSD este acum dictatură, nimeni nu mişcă în front
Declaraţiile incendiare au fost făcute joi, la postul de radio REALITATEA FM Cluj.

Fostul ministru şi deputat PSD Aurelia Cristea, care a demisionat din partid imediat după „ordonanţa din miez de noapte", l-a criticat vehement pe şeful PSD, Liviu Dragnea. Aurelia Cristea a vorbit joi dimineaţă la postul de radio despre motivele demisiei sale din PSD, după 20 de ani în care a activat în acest partid.

Fostul deputat a spus că s-a delimitat de actuala conducere încă din momentul în care Dragnea şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului, Cristea considerând că un om condamnat penal în primă instanţă nu poate ocupa o asemenea funcţie.

Fostul ministru al Dialogului Social în cabinetul Ponta a urmat „decizia discreţionară a lui Dragnea de schimbare a candidaturii mele şi trecerea pe linie moartă a proiectului pe care îl propusesem pentru Primăria Cluj". Ea a spus că ordonanţa de modificare a codurilor penale, luată în miez de noapte, a fost picătura care a umplut paharul şi a determinat-o să plece din PSD.

„Lucrurile care se întâmplă acum au fost generate de Liviu Dragnea. În PSD este acum o dictatură, nimeni, dar absolut nimeni nu mişcă în front, toată lumea aşteaptă să i se spună de la centru. Nu spune nimeni că într-o organizaţie nu trebuie să fie conducere, să fie respectate nişte reguli şi nişte norme.

Dar, dincolo de aceasta, conducerea asta dictatorială, alegerea pe criterii de servilism, pentru funcţii, sunt atât de dăunătoare fiecărui membru de partid. Nu a câştigat Liviu Dragnea alegerile, ci le-a câştigat fiecare dintre membrii PSD care sunt în organizaţiile lor lideri sau cei care şi-au făcut treaba cu seriozitate", a spus Aurelia Cristea.

Comenteaza