Un jurnalist, în cursa electorală la Cluj VIDEO

Un jurnalist, în cursa electorală la Cluj VIDEO
Astăzi s-a înscris în cursa electorală şi un candidat independent. Jurnalistul Liviu Alexa va lupta pentru un loc de deputat în Colegiul I din Cluj-Napoca şi speră să devină primul parlamentar independent din istoria cartierelor Mănăştur şi Grigorescu.

VIDEO: VEZI AICI CE A DECLARAT LIVIU ALEXA

Liviu Alexa şi-a depus candidatura în această dimineaţă, cu o listă cu 3.000 de semnături de susţinere, şi speră să obţină votul clujenilor cu două proiecte.

"Eu am mai multe proiecte, două dintre ele sunt foarte importante: unul, să reuşesc să promovez legea falimentului personal, astfel încât toţi cei care au credite şi nu le mai pot susţine să fie protejaţi, să nu mai fie sugrumaţi de bănci. Şi posibilitatea de a-ţi suspenda parlamentarul atunci când eşti nemulţumit de el", spune Liviu Alexa.

În ceea ce priveşte campania electorală, jurnalistul spune că va încerca să stea cât mai mult de vorbă cu oamenii şi să îi convingă că merită votul lor. Liviu ALexa este convins că va reuşi să obţină jumătate plus unul din voturile din colegiu. "Am până acum undeva la 6-7 mii de susţinători care mi-au confirmat că vor veni la vot. Eu sper să ating cifra de 12.000 care mi-e necesară să ating 50%+1 în maxim o lună. Eu îmi dau şanse mari, pentru că cred în munca mea. Şi mizez pe lipsa de admiraţie pe care o au clujenii faţă de politicieni în acest moment", spune el.

În Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor mai candidează Adrian Oros, din partea USL, şi Adrian Papahagi, din partea ARD.

Comenteaza