Un profesor de istorie este noul președinte al USR Turda

Un profesor de istorie este noul președinte al USR Turda
| Foto: Facebook/ USR Turda

Adunarea Generală a ales noua conducere a filialei Turda, Comisia de Arbitraj și cenzorul, pentru un mandat de 8 luni, până la alegerile locale de anul viitor.

Componența Biroului Local este următoarea:

Președintele USR Turda - Ciprian Rigman
Vicepreședinți USR Turda: Andrei Suciu și Corina Duca
Membrii Biroului Local USR Turda: Ovidiu Alexandru Micu, Cristian Iordache, Adrian Teban și Alin Pop. 

Ciprian Rigman este istoric, cercetător și doctor în istorie, profesor la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” din Turda. În cercetările și cărțile sale a scris cu precădere asupra istoriei Bisericii Greco-Catolice din Transilvania, asupra rolului său în conservarea identității naționale românești, în educarea tinerilor și dezvoltarea structurilor școlare în Transilvania, precum și a contribuției sale la dezvoltarea unei elite românești capabilă să se implice în momentele cheie ale istoriei românilor din Transilvania.

"Prioritățile noului Birou Local al USR Turda includ obținerea unui rezultat bun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, pregătirea alegerilor locale din 2020, consolidarea echipei și sprijinirea dezvoltării de filiale în proximitatea Turzii", transmit reprezentanții USR Turda.

Tot în cadrul Adunării Generale, vice-președintele ales, Andrei Suciu, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de Primar al Municipiului Turda, iar noul Birou Local și-a manifestat sprijinul pentru această candidatură.

Președintele interimar al USR Turda Emil Turdean a anunțat că s-a retras din structurile de conducere, rămânând membru activ al filialei.

Comenteaza