Un senator intră în lupta pentru Consiliul Județean Cluj. Ce propuneri are pentru judeţ

Un senator intră în lupta pentru Consiliul Județean Cluj. Ce propuneri are pentru judeţ

Senatorul clujean, Mihai Goțiu, a fost desemnat, la sfârșitul săptămânii trecute, candidat al Alianței USR PLUS pe lista pentru Consiliul Județean Cluj.

Senatorul USR a primit votul unei majorități covârșitoare (91,2% din voturile exprimate) în cadrul Conferinței Județene a USR Cluj.

„Tot ce am realizat în cei trei ani și jumătate ca senator USR pentru pădurile și apele României, pentru un aer mai curat și un viitor sănătos pentru noi și copiii noștri nu aș fi reușit fără sprijinul colegilor din USR Cluj.

Multe dintre problemele Clujului și ale localităților din județ mi-au fost semnalate și le-am documentat împreună cu colegii, unele dintre acestea au ajuns în Parlament și le-am găsit soluționare (prin alocări bugetare suplimentare la Legea Bugetului ori prin controale ale instituțiilor publice sesizate de mine). Altele fac parte din programele (locale și județene) pe care le propunem, acum, cetățenilor", a mărturisit senatorul USR, într-o postare pe Facebook.

Acesta a menționat că fără sprijinul colegilor săi din Filiala Cluj nu ar fi putut duce luptele pentru mediu, la nivel național, dar și că acest sprijin este unul care vine firesc într-un oraș care a devenit un model pentru implicarea civică din România.

„Încrederea și sprijinul colegilor de la Cluj (confirmate și în cadrul Conferinței Județene a USR Cluj, într-un procent covârșitor – 91,2% de voturi "pentru" candidatura mea) sunt cele care mi-au dat forța și energia să lupt pentru cauzele de mediu de peste tot din țară, pentru că sunt printre primii care au înțeles că acestea ne privesc pe toți, indiferent unde locuim”, a mai adăugat Goțiu.

Mihai Goțiu susține că este nevoie de oameni de nădejde în primăriile și consiliile locale și județene din toată țara. „Acesta e doar începutul. Pentru a duce această luptă mai departe avem nevoie de oameni de nădejde în toate primăriile, consiliile locale și județene din țară. Iar Alianța USR PLUS propune asemenea oameni de încredere, chitiți să se pună în slujba cetățenilor.

Chitiți să facă bine până ne facem bine cu adevărat, la propriu și la figurat. Am încredere în ei și îi recomand, la rândul meu. Iar în zilele și săptămânile următoare (nu prea multe până la vot), o să vă prezint multe dintre lucrurile pe care le putem face, împreună, pentru întregul județ Cluj, pentru Transilvania și pentru România. Ne vedem, ne auzim, ne citim (cum putem în aceste vremuri). Iar pe 27 septembrie, votăm în siguranță și în cunoștință de cauză. Stradă cu stradă și uliță cu uliță, schimbăm Clujul și România! #viitorsănătos", a încheiat senatorul USR mesajul transmis public.

În urma votului din Conferința Județeană a USR Cluj, Mihai Goțiu va completa lista Alianței USR PLUS pentru Consiliul Județean (CJ) Cluj. Candidat din partea Alianței USR PLUS pentru funcția de președinte al CJ Cluj este Cătălin Sălăgean, iar pentru cea de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu.

loading...
Comenteaza