Ungureanu, după ce a fost "retrogradat" la parlamentare: „Un mecanism perfid prin care am fost eliminat de pe locurile eligibile”

Ungureanu, după ce a fost "retrogradat" la parlamentare: „Un mecanism perfid prin care am fost eliminat de pe locurile eligibile”
| Foto: Facebook.com/Emanuel Ungureanu

Deputatul USR Cluj Emanuel Ungureanu și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care colegii săi din Alianța USR-PLUS Cluj au stabilit ordinea candidaților pe lista pentru Camera Deputaților. După alegerile interne, acesta s-a clasat doar pe locul cinci, neeligibil.

Al doilea clasat la Primăria Cluj-Napoca a anunțat, pe rețelele de socializare, că va spune mai multe despre ce se întâmplă în interiorul organizației USR-PLUS Cluj.

Să fim sănătoși, asta contează! Să păstrăm locurile de muncă și să avem grijă unii de alții. Dar în viață se mai întâmplă și mizerii; vom povesti deseară despre cum arată din interior organizația USR-PLUS Cluj, cine a acaparat puterea politică și mai ales ce face cu ea.

Voi explica mecanismul perfid prin care am fost eliminat de pe locurile eligibile ale Alianței USR-PLUS Cluj pentru noul parlament și care sunt proiectele mele de viitor pe sănătate. Vorbim deschis, sincer, transparent, așa cum v-am obișnuit! Aveți grijă de voi!”, a scris deputatul Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Alianța USR-PLUS Cluj și-a definitivat, duminică, lista de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Nici deputatul Emanuel Ungureanu, nici senatorul Mihai Goţiu nu au fost printre preferaţii membrilor USR-PLUS Cluj.

Comenteaza