Ungureanu recunoaşte candidatura din parte USR Buzău: "Am fost adoptat"

Ungureanu recunoaşte candidatura din parte USR Buzău: "Am fost adoptat"

Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidați a celor două partide pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie.

"Am fost adoptat. La invitația colegilor din filiala USR-PLUS Buzău voi deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților. Alături de colegul meu de la Plus Buzău, Mihai Moraru, locul 1 pentru Senat, vom construi o echipă puternică care să reprezinte interesele cetățenilor din acest județ. Voi rămâne o voce puternică care apără interesele pacienților din Buzău, Cluj sau orice localitate a României. Am demonstrat în ultimii 4 ani că vreau și pot să schimb sistemul sanitar în bine. Vă îndemn, așa cum am făcut-o și acum câteva zile, alături de colegii mei Claudiu Nasui și Cristina Prună să semnați pentru Alianța USR-PLUS listele de candidați acolo unde aceștia v-au convins de competențele și preocuparea lor pentru binele comunității. Eu rămân același om hotărât să lupt cu toată energia și resursele pentru un sistem sanitar fără corupție, în care pacientul și personalul medico-sanitar să fie respectați și ocrotiți! Rămânem aproape!", a declarat Ungureanu.

Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar din partea USR Cluj și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. El a fost inițiatorul unor proiecte importante pe zona sănătății, cea mai importantă dintre ele fiind o nouă lege a transplantului.

Comenteaza