Ungureanu s-a răzgândit. Rămâne în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca

Ungureanu s-a răzgândit. Rămâne în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca
| Foto: Facebook

Un comunicat de presă al USR Cluj a transmis faptul că deputatul Emanuel Ungureanu este în continuare candiatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

USR Cluj a făcut public faptul că actualul deputat, Emanuel Ungureanu, va rămâne în continuare candidatul partidului pentru Primăria Cluj-Napoca. Acest lucru se întâmplă în urma retragerii din cursă a lui Traian Daniel Mihai.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a amenințat, joi seara, pe pagina sa de socializare, că nu va mai candida la Primăria Cluj-Napoca și că își va da demisia din partid pentru că pe lista de consilieri locali a USR-PLUS va rămâne un fost condamnat penal. Este vorba despre Traian Daniel, candidează pentru consiliul local în aceeași echipă cu el, deşi acesta ar avea antecedente penale.

În urma presiunilor lui Ungureanu, partidul a făcut public, printr-un comunicat de presă, că Traian Daniel Mihai, vicepreședintele USR Cluj-Napoca, și-a retras candidatura pentru Consiliul Local. Ameninţările lui Ungureanu că se va retrage din cursa pentru primărie au avut efect. Candidatul cu problemele de ordin penal "s-a restras" singur de pe listele USR.

„Domnul Emanuel Ungureanu este candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Cluj Napoca. Campania de strângere semnături este în plină desfășurare, la fel și evenimentele de precampanie. Acțiunile de consultare a cetățenilor și oferirea de soluții la problemele clujenilor continuă așa cum au fost planificate.

Lista candidaților la Consiliul Local Cluj Napoca din partea USR rămâne așa cum a fost stabilită de către Biroul Județean al USR Cluj. Dl. Traian Daniel Mihai a hotărât să își retragă candidatura având în vedere că interesul Alianței USR PLUS este acela de a propune persoane ale căror acțiuni trecute nu pot fi speculate politicianist de către adversarii politici. USR Cluj și dl. Emanuel Ungureanu salută responsabilitatea demonstrată prin luarea acestei decizii”, se precizează în comunicatul USR Cluj.

Conducerea partidului arată că rămâne fidelă principiilor fondatoare - transparența, cinstea și integritatea - arătând că acestea trebuie aplicate întâi acasă, în propria ogradă.

Comenteaza