#Unlike pentru Iohannis după revocarea lui Kovesi. Val de critici pe pagina de Facebook a preşedintelui României

#Unlike pentru Iohannis după revocarea lui Kovesi. Val de critici pe pagina de Facebook a preşedintelui României

Decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA a stârnit, luni, un val de critici pe pagina sa de Facebook.

VEZI AICI pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

”Pe bune?! Kovesi demisă în baza unei decizii ilegale?! Acum nu aţi mai avut curajul să vorbiţi direct?!!!! Greseală majoră! Laşitate. Greşiţi repetat şi vă joacă Dragnea & Co cum vor. Ce? V-a fost frică de suspendare?! Trebuia să vă fie frică de votul românilor de la anul” şi ”Trebuia cel puţin, să veniţi dumneavoastră la conferinţa de presă! Acest anunţ trebuia asumat de Preşedintele României”, sunt două dintre criticile aduse luni şefului statului pe pagina sa de Facebook.

Majoritatea comentariilor se referă la diminuarea şanselor la alegerile din 2019 din cauza revocării Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.

”Domnul Preşedinte, la alegerile de anul viitor vă sugerez să candidaţi din partea PSD-ului, aşa măcar aveţi şansa să intrati în turul doi. Şi să urmariti declinul de like-uri din următoarele ore de pe această pagină, ca să vedeţi un preview al declinului dumneavoastră în sondajele de opinie Iar apoi gândiţi-vă că dacă v-aţi fi lăsat suspendat, era Tăriceanu în locul dumneavoastră. Acum el va pleca în cursa prezidenţiala din prima poziţia iar dumneavoastră, de pe ultima”, ”V-aţi bătut joc de toţi fraierii care au stat la coadă să vă voteze în 2014. Sigur nu o să uite că azi le-aţi trădat încrederea acordată. Cinic şi fără curaj nu se poate face schimbare”, ”Domnule preşedinte, luaţi-vă adio de la al doilea mandat. V-aţi bătut joc. Strada nu uită. Acum că aţi rezolvat-o şi pe asta puteţi pleca într-o binemeritată vacanţă. Vacanţă placută, poate ne trimiteţi o vedere”, ”Bine că până acum ai dormit somn lin şefule! Te-au dezarmat de toată puterea prezidenţiala pentru simplul fapt că ai subestimat mârşavia psd-istă. V-au făcut k.o. Acum e tardiv să mai îndreptaţi ceva. La următoarele alegeri nu vă vom mai vota pentru că aţi scăpat din mână frâiele acestei ţări fiind mai preocupat mai mult de interesele personale decât de starea poporului”, ”Din păcate ne-ai dovedit că în loc de întâiul bărbat al ţării ai devenit întâiul laş al ţării.. Păcat... Cel puţin votul meu l-ai pierdut... Devii un alt Emil Constatinescu, un om înfrânt de sistem sau, care poate merge mână în mână cu sistemul...RUŞINE!” şi ”Începând de azi, nu mai sunteţi preşedintele meu, domnule preşedinte. Peste 6 milioane de români au avut încredere în dumneavoastră! Azi aţi dovedit ca aveţi mai puţine ouă decât Năstase”, sunt alte mesaje postate pe pagina de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis.

Cei care nu l-au criticvat pe Klaus Iohannis i-au cerut să declanşeze organizarea unui referendum pe tema Justiţiei.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Comenteaza