USL cere sesiune extraordinară în Camera Deputaţilor şi în Senat, luni, după protestele din ţară. Uioreanu: "Guvernul trebuie să prezinte cum a gestionat situaţia, sper să nu se fofileze"

USL cere sesiune extraordinară în Camera Deputaţilor şi în Senat, luni, după protestele din ţară. Uioreanu:
Parlamentul României ar urma să fie convocat în sesiune extraordinară luni, după ce ieri grupurile parlamentare ale PNL şi PSD au depus o convocare în acest sens ieri, la Senat şi la Camera Deputaţilor.

"Pe ordinea de zi figurează situaţia actuală dni ţară. Opinia publică este interesată de o asemenea dezbatere şi sper ca guvernanţii să nu se fofileze în spatele majorităţii şi respingă această cerere", a spus parlamentarul clujean Horea Uioreanu. "Guvernul va trebui să prezinte această situaţie actuală a României şi modul în care s-au gestionat aceste evenimente. De multe ori organele statului au instigat la violenţă. Asta nu înseamnă că cei care au spart magazine merită ca vina să le fie absolvită", a spus el.

Uioreanu a mai anunţat că ieri USL a deschis un site, uslonline.ro, unde cetăţenii pot semna o petiţie online pentru demiterea preşedintelui Băsescu. "Azi-dimineaţă erau peste 50.000 de semnatari. Inclusiv eu, pe site-ul personal, am pus un link spre acest site", a spus el.

Comenteaza