USL Cluj: Ion Pantelimon, vinovat moral pentru producerea accidentului din Feleacu

USL Cluj: Ion Pantelimon, vinovat moral pentru producerea accidentului din Feleacu
USL Cluj solicită demiterea lui Ioan Pantelimon, directorul DRDP Cluj, considerându-l vinovat moral de producerea accidentului de vineri seara, de pe Feleacu, în urma căruia o persoană a decedat şi alte cinci au fost rănite.

"Liderii USL Cluj consideră ca este de-a dreptul scandalos cum liderii PDL, în frunte cu Emil Boc, continuă să îl susțină în funcția de director al DRDP Cluj pe Ion Pantelimon. Vineri, 20 aprilie 2012, a avut loc un accident pe raza comunei Fealeacu, la intrare în Cluj-Napoca, soldat cu 1 mort, 5 răniți și 3 mașini avariate. Consecințele acestui accident puteau fi limitate dacă pe carosabil ar fi fost montați parapeți despărțitori pe troanele cele mai periculoase, cum este și cazul locului în care a avut loc accidentul", se arată într-un comunicat remis presei.

De asemenea, reprezentanţii USL Cluj spun că Poliția Rutieră Cluj a cerut în repetate rânduri celor de la DRDP Cluj, montarea acestor parapeți, atât pe zona Cluj - Turda, cât și la Izvorul Crișului. 

"DRDP Cluj, prin reprezentanții săi, a afirmat că nu sunt bani pentru asemenea investiții. Este absolut incredibil cum acest domn nu a găsit resurse pentru niște parapeți din beton, dar a găsit 200 mil pentru o centură care se surpă la doar câteva luni de la taierea panglicii și nu este finalizata" a precizat Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

 

Comenteaza