Foto USR Cluj are un nou președinte

Deputatul Oana Murariu este noul președinte al USR Cluj.

Oana Murariu a fost aleasă cu 132 de voturi. Funcția de președinte a devenint vacantă după demisia, în luna iunie, a Cameliei Sălcudean. Aceasta s-a înscris în Reper, partidul lui Dacian Cioloș.

"Începe o nouă etapă pentru organizația USR PLUS Cluj. Le mulțumesc colegilor pentru votul de încredere acordat. Vreau să subliniez încă de la început că ne putem îndeplini obiectivele doar dacă rămânem uniți, dacă simțim cu toții aceeași responsabilitate și dedicare.
Cei care mă cunosc, știu că sunt un om deschis căruia îi place să asculte fiecare opinie înainte de a lua o hotărâre și nu mă dau înlături de la nicio provocare. Voi face tot ce îmi stă în putere, îmi voi folosi abilitățile, experiența și determinarea pentru a creștere organizația și a ajunge prima opțiune politică a clujenilor.

USR PLUS Cluj are potențial din toate punctele de vedere – intern, oameni pregătiți și cu inițiativă, iar extern, foarte mulți clujeni ne sunt alături și apreciază eforturile de a strica planurile actualei coaliții politice dăunătoare pentru România. Doresc să le mulțumesc și colegilor de la nivel național care m-au sprijinit și m-au ajutat cu sfaturile lor", a declarat Murariu.

 
Pentru funcția de președinte au candidat Marin Ciubăncan, Oana Murariu, Claudiu Mureșan și George Trif. La vot au participat delegații aleși de Adunările Generale ale filialelelor locale din județ.

Comenteaza