USR Cluj caută candidatul care să-l înfrângă pe Boc

USR Cluj caută candidatul care să-l înfrângă pe Boc

Uniunea Salvați România (USR) Cluj a ales noul Birou Județean, care va trece filiala prin trei rânduri de alegeri: prezidențiale, locale și parlamentare. Urmează competiția internă pentru desemnarea candidaților la alegerile locale, inclusiv candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca.

Delegații filialelor USR din județul Cluj au ales, sâmbătă, o nouă structură a organelor de conducere, arbitraj și control. Președinte USR Cluj a rămas Cătălin Sălăgean, iar vicepreședinți sunt Radu Molnar, Ovidiu Nistor, Cosmin Stoenoiu, Alexandra Nistor, Ciprian Doru Rigman, Carmen Țurcanu, Elena Muscă și Ionuț Răzvan Trif.

De asemenea, din Biroului Județean al USR Cluj fac parte Alexandru Emil Bot, Simona Laura Varga, Daria Maria Nicoară, Vasile Roman, Bogdan Petruțiu și Mihai Adrian Vădan. Noul Birou Județean are un mandat de 18 luni, ce expiră la 1 ianuarie 2021. Comisia de Arbitraj este formată din Marius Egry, Luciana Constantinescu, Ana-Maria Mihai, Alexandru Neicu și Samuel Mazilu. 

“Membrii USR care și-au asumat un rol în noul for de conducere județean sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au, dar sunt hotărâți să muncească și să livreze. În perioada următoare vom lansa competiția internă pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale.

Procesul de selecție este unul transparent și democratic și oferă șanse oricărui membru USR de a ajunge pe listele de candidați la consiliul județean sau consiliul local în urma alegerilor preliminare din cadrul filialei”, a declarat Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj.  

Amintim că Alianța 2020 USR - PLUS a câștigat alegerile europarlamentare 2019 atât în judeţul Cluj, cât şi municipiul Cluj-Napoca, urmată de Partidul Naţional Liberal (PNL) și de Partidul Social Demoract (PSD). 

Comenteaza