USR-PLUS Florești are un nou președinte: „Vom încerca să facem o opoziție cât mai puternică”

USR-PLUS Florești are un nou președinte: „Vom încerca să facem o opoziție cât mai puternică”
| Foto: Facebook.com/LucianTeoContrasPLUS

Consilierul local Lucian Contraș este noul președinte al filialei locale USR-PLUS Florești. Acesta a fost ales în urma unui scrutin organizat în cursul zilei de luni.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe Lucian Contraș pentru a afla mai multe detalii despre alegerea sa și despre ce-și propune la conducerea useriștilor din cea mai mare comună din țară.

Mai exact, am încheiat un interimat în care eu am fost și președinte interimar, pentru că am avut cele mai multe voturi în calitate de vicepreședinte, iar acum am fost ales președintele filialei Florești. Mai există aproximativ un an din acest mandat, deoarece mandatul inițial al Biroului Local a fost de doi ani.

În ceea ce privește obiectivele propuse, vom încerca să avem o unitate mai mare, să aducem membrii mai aproape, să comunicăm mai mult cu ei. De asemenea, pe plan politic vom încerca să facem o opoziție cât mai puternică la Florești, având și funcția de consilier local”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, noul lider al USR-PLUS Florești.

Lucian Teo Contraș, de profesie economist, este liderul consilierilor locali USR-PLUS Florești și face parte din comisia juridică. Potrivit CV-ului său, Contraș este Project Development Manager la Sprint Bike Sport.

Comenteaza