USR-PLUS le-a mulțumit clujenilor pentru votul de încredere

USR-PLUS le-a mulțumit clujenilor pentru votul de încredere

Cetățenii Clujului s-au săturat de minciună și de incompetență și știu că promisiunile nu mai sunt suficiente ca să câștigi voturi, susține liderul Alianței 2020 USR-PLUS, Dacian Cioloș.

„Felicit echipele partidului PLUS și USR din județul Cluj pentru rezultatele foarte bune obținute după o muncă de câteva luni și le mulțumesc voluntarilor care au ajutat Alianța 2020. Am fost, în campania electorală, în județul Cluj, și am simțit că lucrurile se schimbă în bine, că cetățenii s-au săturat de minciună și incompetență, iar promisiunile nu mai sunt suficiente ca să câștigi voturi.

Așteptările în județul Cluj sunt mari și ne vom pregăti ca cetățenii din această comunitate să fie reprezentați așa cum merită în Parlamentul European. Vrem să le oferim și posibilitatea să aleagă oameni competenți la alegerile care urmează“, a declarat președintele PLUS.

“Joi după amiază clujenii au fost martorii unui eveniment inedit când mai mulți membri și simpatizanți ai USR-PLUS au mărșăluit prin centrul orașului. Acțiunea a fost organizată în semn de mulțumire pentru încrederea și voturile primite la alegerile europarlamentare. Marșul a pornit de lângă Monumentul Memorandiștilor.

De acolo s-a plecat spre Teatrul Național și retur prin Bulevardul 21 Decembrie spre Piața Unirii. Pe tot traseul, s-a scandat „mulțumim”. Pentru acest marș Alianța s-a organizat pe rețelele sociale și a invitat să participe votanții și voluntarii care au făcut campanie pentru această formațiune”, a menționat conducerea Alianței 2020.

Cu un scor de 42,27% la Cluj-Napoca, 45,65% în Florești, 41,29% în Feleacu, 35,95% în Baciu, 28,98% la Apahida, 28,59% la Jucu de Mijloc, 27,97% la Jucu de Sus, 26,93% la Turda, 24,89% la Gherla, 22,02% la Câmpia Turzii, 21,97% în Dej și 21,51% la Juc-Herghelie, Alianța 2020 a reușit în județul Cluj să obțină 32,47%, clasându-se pe locul 1.

Comenteaza