USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Cluj-Napoca. Cum arată lista pentru Consiliul Local

USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Cluj-Napoca. Cum arată lista pentru Consiliul Local

Viorel Băltărețu, deputat USR și președintele organizației Cluj-Napoca, a fost desemnat candidatul partidului pentru primăria Cluj-Napoca, prin votul a mii de clujeni, în urma alegerilor primare deschise desfășurate în campania „Tu Alegi”.

Prezentarea deputatului clujean în postura de candidat și a celor aflați pe lista USR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca a avut loc miercuri, 6 martie 2024.

Viorel Băltărețu este cel mai potrivit pentru fi noul primar al municipiului Cluj-Napoca și are toată susținerea mea și a USR Cluj. Mai mult decât oricine, el are acea energie, determinare și bună credință necesare pentru ca municipiul nostru să se dezvolte cu o viteză ridicată în anii următori”, a afirmat șef USR Cluj, Oana Murariu.

Viorel Băltărețu a mulțumit organizatorilor campaniei și clujenilor care s-au implicat. „Am demonstrat, pe lângă multe alte lucruri pe care noi le facem, că USR face o altfel de politică, o politică care vrea să ducă către o Românie modernă și o Românie transparentă. Le mulțumesc clujenilor pentru că s-au oprit pe stradă și au stat de vorbă cu noi, pentru că au participat la acele dezbateri publice, ne-au pus întrebări, au venit cu propuneri despre cum putem să îmbunătățim calitatea vieții în orașul nostru”, a afirmat parlamentarul USR Cluj.

Lista candidaților USR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca este deschisă de Adriana Cristian și îi are pe următoarele locuri pe George Trif, Alexandra Oana, Ciprian Rus, Mihai Căzan, Paul Helmer, Mihaela Nia, George Pop, Mădălina Corlea și Călin Șolea. Mai multe informații despre candidații USR pot fi consultate AICI.

Comenteaza