Vasile Dâncu: „În funcţie de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî propunerile de miniștri”

Vasile Dâncu: „În funcţie de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî propunerile de miniștri”
| Foto: guvernare.net

Negocierile între PSD, PNL și UDMR continuă pe programul de guvernare, iar abia mai apoi se va ajunge și la propunerile de ministere ce revin fiecărei formațiuni politice și la numele de miniștri.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu, a declarat luni că o decizie privind propunerile de miniştri din partea social-democraţilor va fi luată în forurile de conducere ale partidului în funcţie şi de ministerele care vor reveni formaţiunii, după negocierile cu PNL şi UDMR.

"În funcţie şi de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî cu toţii. Nu există nicio hotărâre pentru cineva care să fie în mod obligatoriu prezent acolo", a afirmat Dâncu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al social-democraţilor, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă, în opinia sa, vor fi probleme cu numele de miniştri la negocierile cu PNL, parlamentarul clujean a răspuns: "Nu cred că vor fi probleme. Cu siguranţă că şi noi s-ar putea să avem mai mulţi candidaţi, dar vom hotărî împreună cu toţii, nu cred că este o problemă şi nu cred că vom avea probleme în alegerea oamenilor".

"Mai greu este cu programul de guvernare, pentru că trebuie să aduci mai multe tendinţe la un loc", a completat senatorul PSD de Cluj.

Comenteaza