Vasile Dîncu: "Alegerile trebuie amânate. Ne trebuie moarte pentru voturi?"

Vasile Dîncu: "Alegerile trebuie amânate. Ne trebuie moarte pentru voturi?"
| Foto: cotidianul.ro

PSD cere amânarea alegerilor până în luna martie. Vasile Dîncu, preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, spune că Guvernul trebuie eliminat ca să nu influenţeze alegerile, deoarece face cadouri în vreme de coronavirus.

Vasile Dîncu, preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, a vorbit în exclusivitate, în cadrul unei ediţii speciale a emisunii “Marius Tucă Show”, despre moţiunea de cenzură.

Sociologul clujean a explicat de ce Guvernul ar trebui demis. Unul dintre principalele motive, spune acesta, ar fi chiar organizarea alegerilor, în plină epidemie de coronavirus.

“Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. (…) Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei.

Guvernul trebuie eliminat ca să nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. (…) Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. (…) Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus.

Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? (…) Ar fi raţional ca alegerile din 27 septembrie să se amâne.  (…) Cea mai bună ocazie ar fi în martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare.”, a declarant Dîncu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza