Vasile Dîncu, surprins de faptul că PSD nu a discutat cu Mircea Geoană despre prezidențiale: „Nu am nicio explicație”

Vasile Dîncu, surprins de faptul că PSD nu a discutat cu Mircea Geoană despre prezidențiale: „Nu am nicio explicație”
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandincu

Președintele Consiliului Național al PSD și liderul interimal al PSD Cluj s-a declarat surprins de faptul că cei din conducerea partidului nu au vorbit cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, despre posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale din acest an.

Senatorul clujean susține că nu are o explicație pentru faptul că nu s-a discutat cu secretarul general adjunct al NATO.

„Am fost surprins să aflu de la Marcel Ciolacu nu noi am avut nicun fel de discuție cu Mircea Geoană despre candidatura lui. În momentul acesta noi nu avem o relație cu o candidatură a lui Mircea Geoană. Cel puțin aceasta este poziția partidului în acest moment pentru că m-am interesat și eu despre acest lucru. Nu am nicio explicație. Sigur că nu am auzit nici că ar exista o colaborare între noi și Mircea Geoană în acest moment”, a declarat Vasile Dîncu, potrivit stiripesurse.ro.

De ce crede Dîncu că Geoană stă bine în sondaje

Dîncu a explicat de ce Mircea Geoană stă foarte bine în sondaje acum, acest lucru datorându-se faptului că partidele mari nu și-au lansat candidații încă.

„Este clar că este un candidat interesant și pentru electorat. Marea problemă pentru Mircea Geoană este că electoratul este mobilizat mai mult de partide decât de program sau de om”, a afirmat parlamentarul clujean.

Social-democratul crede că Mircea Geoană a lansat mai degrabă un proiect politic din care vrea să aibă beneficii.

„A spus la un moment dat, cred că mi-a spus și mie: lansez cadrele unui proiect politic în care orice partid sau mai multe partide să-și facă un cadru politic din asta. S-ar putea să-și facă propriul proiect sau probabil că vrea un beneficiu politic din asta”, a precizat social-democratul.

Comenteaza